Hoe werkt het?

Plan-B is hét antwoord op saaie en te blije sokken die constant afzakken. Elke maand verbluffen wij onze klanten met een paar designer sneakersokken. Zoals onze sneakersokken zijn, heb jij ze nog nooit ergens anders gezien of ervaren.

 

Wij zijn zo overtuigd van het comfort van onze sok met onderbroekenband, de afwisselende designs en het bijbehorende concept van maandelijkse levering, dat iedereen die zich aanmeldt, een eerste paar gratis mag uitkiezen. Zo kan iedereen onze sokken zo laagdrempelig mogelijk proberen en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Geen spijt achteraf dus.

De proefperiode is beschikbaar voor nieuwe klanten die een uniek mailadres, bankrekeningnummer en adres opgeven. De proefperiode start direct na je aanmelding en duurt 15 dagen. Tijdens deze periode ontvang je een gratis paar sokken die je zelf mag uitkiezen en kunt testen om te besluiten of je het lidmaatschap verlengt.

Plan-B biedt twee soorten abonnementen op onze sneakersokken. Het maandplan en het jaarplan. Bij je eerste aanmelding start je een gratis proefperiode bij beide lidmaatschappen. Als het lidmaatschap actief wordt, ontvang je elke maand een nieuw paar sokken met een strak design.

Je kunt het design van de maandelijkse sokken niet zelf uitkiezen, zo blijft het iedere maand een verrassing welk design je gaat ontvangen.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen door het bestelproces van een eerste paar sokken te doorlopen. Nadat je je eerste sokken hebt aangevraagd heb je ook direct een account aangemaakt.

Als klant draag je de verantwoordelijkheid om je account- en betaalgegevens actueel en kloppend te houden. Verhuis je bijvoorbeeld? Dan is het aan de klant om deze adreswijziging door te voeren in zijn account. Je kunt je account- en betaalgegevens wijzigen door in te loggen op je account op onze website onder het kopje ‘Mijn Account’.

 

Een wijziging moet voor het einde van de maand zijn doorgegeven om voor de volgende maand verwerkt te zijn. Ben je niet op tijd? Laat het even aan ons weten via het contactformulier zodat we het samen kunnen oplossen.

Jazeker! Wij zijn zo overtuigd van onze sokken dat wij er mee weg komen om jou eerste paar sokken gratis aan te bieden. Lees hier over hoe het werkt.

Om een lidmaatschap af te sluiten bij Plan-B moet je 18 jaar of ouder zijn of toestemming hebben van de ouders/verzorgers. Bij aanmelding wordt aangenomen dat de desbetreffende persoon hieraan voldoet.

Nee, na je aanmelding zit je nog echt nergens aanvast en heb je geen verplichtingen of kosten. Tot het einde van je proefperiode heb je de tijd om op te zeggen. Doe je dat niet? Leuk! Dan ben je vanaf nu actief lid van Plan-B, fijn dat je erbij bent.