Hoe werkt de losse verkoop?

Wat is Plan-B?

Plan-B zijn dé revolutionaire enkelsokken en sneaker sokken die nooit meer afzakken door het elastiek van een onderbroek.

 

Een concept dat in 2019 is ontstaan en de titel ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ in de wacht sleepte. Na jaren van ontwikkeling, met veel passie en doorzettingsvermogen, lanceerden we in 2023 onze baanbrekende sokken, die nationaal nieuws werden.

Hoe maak ik een account aan?

Abonnement
Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen door het bestelproces van een eerste paar sokken te doorlopen. Nadat je je eerste paar sokken sokken hebt gekocht, heb je ook direct een account aangemaakt.

 

Losse verkoop
Wanneer je een paar sokken los koopt bij Plan-B zonder abonnement, dan wordt er ook geen account aangemaakt, omdat je dit niet nodig hebt om bij ons sokken te kopen. Je plaatst een bestelling in ons systeem, en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt geleverd.

Kan ik ook los Plan-B sokken bestellen?

Ja dat kan. Je kunt bij Plan-B zowel sokken los bestellen als een abonnement bestellen.

Wanneer wordt er geld afgeschreven van mijn rekening?

Abonnement 
Na je proefperiode wordt er maandelijks, rond de 23e geld afgeschreven. Je betaald bij Plan-B altijd een maand vooruit. Deze betaling is dus voor sokken, die je de volgende maand gaat ontvangen. 

 

Losse verkoop
Bij aankoop van je sokken moet je direct betalen, tenzij je gebruikmaakt van achteraf betalen met Klarna. Na je betaling wordt het bedrag, afhankelijk van je betaalwijze, direct van je rekening afgeschreven.