Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via onderstaand retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Twijfel je of jouw verzoek gerechtigd is? Klik op de onderstaande button om naar de retourvoorwaarden te gaan.

 

RETOURFORMULIER

(optioneel) Als je jouw nummer achterlaat kunnen wij telefonisch contact met je opnemen en je sneller helpen. Geen zorgen, we gebruiken het uitsluitend voor het desbetreffende verzoek.
Voeg hier jouw bestanden toe. Zo kunnen wij zien waar het product defect is, een goed oordeel vellen en dit meenemen in ons verbeterproces.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, mp4, Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Hidden
    Leg het probleem uit zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.
    Privacy policy(Vereist)