januari 9, 2023

Wie zijn de uitvinders achter het masker?

Teamfoto van Plan-B. van links naar rechts: Harris van Eijk, Jari van den Broek, Willem Moeskops, Niels Fickinger

Dat is na het lezen van deze blog geen geheim meer. Maak hier snel even kennis met de oprichters van Plan-B.

De vier heren bleven bij elkaar om dit unieke concept naar onbekende hoogtes te tillen. Maar wie zijn deze ambitieuze heren eigenlijk? Dat vereist een voorstelronde, maar dan op een vette manier. Daarom laten we onze broers aan het woord. Er is namelijk niemand die ons beter kent dan onze broers.

Jari van den Broek

Jari is erg behulpzaam en energiek. Hij is zijn eigen individu en weet wat hij wil. Hij is uiterst sociaal, maakt altijd snel nieuwe vrienden en zal met iedereen een praatje maken. Iedereen willen helpen en overal bijzijn zit in hem. Meelevend en meedenkend.

 

Nino van den Broek

Niels Fickinger

Niels is een ondernemende verbinder die graag nieuwe wegen of bruggen bouwt om samen iets te bereiken. Vanuit zijn ondernemende karakter brengt hij de juiste mensen samen, wat zorgt voor nieuwe ideeën, samenwerkingen en een hoop enthousiasme. Wanneer hij ergens voor gaat dan is dat altijd met de volle tweehonderd procent overtuiging en commitment. Of dit nu zijn onderneming is, zijn vriendin, sporten, of een nieuwe hobby, zijn ogen zijn dan gericht op zijn doel.

 

Dirk Fickinger

Willem Moeskops

Willem is een ondernemer met een sterk oog voor de toekomst. Iemand die altijd streeft naar de beste oplossing waarbij alles overwogen wordt. Zijn vermogen om te werken in de breedte maar tegelijkertijd ook oog heeft voor elk detail maakt hem een veelzijdige kracht. Een echte teamspeler. Als iets uitgezocht moet worden kun je het Willem gerust vragen. Hij zal altijd helpen. Hoe groot het probleem ook is. Verder is Willem een ontzettend aardig persoon, heeft humor en is vooral oprecht en eerlijk.

 

Matijs Moeskops

Harris van Eijk

Harris is een sympathiek persoon. Ik denk dat iedereen onze Harris zal mogen die even een kort praatje met hem maakt. Daarnaast is hij eerlijk, ondernemend en enorm gedreven om iets te bereiken! Naast zijn gedrevenheid kan hij ook tijd maken om de wereld te verkennen. Niet zo zeer in de letterlijke zin, maar vooral ook in zijn nieuwsgierigheid om te leren.

 

Jannis van Eijk

Laatste Blogs

Laatste Blogs