orgin sokken gedragen bij zwart-witte Nike sneaker Aanbieding voor de eerste 300 klanten van Plan-B Plan-B Origin sneakersok promo in naaiattelier Plan-B sneakersokken gedragen bij Nike Dunk Low Retro Black and White
mei '23
Origin

Stap in de revolutie van de sneakersokken met de Plan-B Origin’s. De allereerste sneakersok met onderbroekenband die een totaal nieuwe draagsensatie creëert.

Wat is je maat?

Maandplan – 11,99 per maand
Jaarplan – 9,99 per maand (jaarlijks betalen)

Geen zorgen, je zit nergens aan vast

Gezien op
Gehoord op
Elke maand verbluffend

Elke maand een nieuw plan in je bus, geheel aansluitend op jouw lifestyle

Plan-B Origin sneakersok met fluweelzachte onderbroekenband en seamless toeseam
De nooit afzakgarantie

We weten het zeker: dankzij het gepatenteerde design blijven jouw Plan-B's altijd trots omhoog staan!

Plan-B Origin Sneakersok met elastische onderbroekenband die matcht met jouw sneakers
F*cking clean design

Maak jouw outfit compleet door jouw sneakers te combineren in een unieke stijlcombo.

Close-up van Plan-B Origin sneakersok met nadruk op wreef en de Seamless Toeseam
Close-up van witte plan-B origin sneakersok gedragen bij volledig witte sneakers
Maandelijks een nieuw plan in je bus

Én het eerste paar probeer je gratis. Want na de kennismaking tussen jouw sneakers en onze sokken wil je nooit meer anders. Maken we het waar? Dan geniet je maandelijks van een nieuw verbluffend paar! Kies jij voor het jaarplan, dan geniet je voor de beste prijs. Of kies je voor het maandplan? Dan blijft het maandelijks opzegbaar. Zo blijf je lekker flexibel en is de relatie met Plan-B, in tegenstelling tot die met je vriendin, makkelijk te wijzigen.

 

Dus, ga je voor married at first sight, of scharrel je liever even aan?

Dit kun je verwachten
1) Kies je gratis paar Plan-B Sneakersokken

Het eerste rondje is van het huis, enjoy! Binnen enkele werkdagen ontvang jij de beste sokken die je ooit hebt gedragen.

2) Word verliefd

Probeer onze service 15 dagen gratis, zonder dat je ergens aan vast zit. Zo hoef je niet meteen te beslissen, super chill!

3) Verkering?

Overtuigd? Mooi! Dan ben je vanaf nu iedere maand verzekerd van een stijl combo bij je sneakers. Elke maand verbluffend.

4) Nooit meer sneakersokken die afzakken

De gepatenteerde sneakersok met onderbroekenband zorgt ervoor dat jouw sokken nooit meer afzakken. Comfort? Zeker. Een stijlstatement? Absoluut.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk hier alle meest gestelde vragen.

Jazeker! Wij zijn zo overtuigd van onze sokken dat wij er mee weg komen om jou een gratis sok aan te bieden. Lees hier over hoe het werkt.

Nee, na je aanmelding zit je nog echt nergens aanvast en heb je geen verplichtingen of kosten. Tot het einde van je proefperiode heb je de tijd om op te zeggen. Doe je dat niet? Leuk! Dan ben je vanaf nu actief lid van Plan-B, fijn dat je erbij bent.

Tijdens de proefperiode is er geen opzegtermijn. Vijf dagen na de aanmelding kun je jezelf gemakkelijk zelf afmelden om te voorkomen dat de proefperiode overgaat in een actief lidmaatschap.

Na het verstrijken van de proefperiode wordt het lidmaatschap actief. Daarin geldt een opzegtermijn van één maand.


Sok
De maten van onze sokken zijn gelijk aan de europese maatvoeringen. Kies dus de maat die je normaal ook hebt.

 

Band
Onze elastische band is ontworpen om comfortabel te zitten bij zowel zeer kleine als zeer grote enkelmaten, die kunnen voorkomen bij beide maatvoeringen die momenteel beschikbaar zijn bij Plan-B. De band heeft een hoge elasticiteit, waardoor hij gemakkelijk meebeweegt met allerlei verschillende enkelomtrekken. Dit betekent dat hij goed blijft zitten bij enkels met een omtrek van 19,5-22cm en niet knelt bij enkels met een omtrek van 25-27,5cm.