Uit welke materialen bestaan jullie sokken?

Plan-B sokken 
De sokken van Plan-B bestaan uit: 75% katoen, 20% polyamide en 5% elastane.

 

Plan-B X STRAPD sportsokken
Deze ontwerpen van Plan-B bestaan uit: 72% katoen, 20% polyamide, 5% elastane en 3% polyester.

Uit welk materiaal bestaan de elastische banden van jullie sokken?

De elastische banden bestaan uit: nylon, polyester en elastane.

Hoe kan ik mijn Plan-B sokken het beste wassen?

Het is het beste om de sokken van Plan-B te wassen op een zo laag mogelijke temperatuur om kleurverlies te voorkomen. Gebruik ook een degelijk wasmiddel en vermijd het wassen op temperaturen hoger dan 40 graden. Als je dit niet doet, kan de elastische band sneller slijten of gaan rafelen. Verder is het aan te raden om de sokken binnenstebuiten te wassen om wrijving te minimaliseren, zodat de buitenkant van de sok zo lang mogelijk mooi blijft en de kleur behoudt.

Wat als mijn Plan-B sokken toch afzakken?

Dan hebben we iets leuks voor jou. Een lekker verfrissend krat bier om met vrienden of familie op te drinken. Vul hier het ‘nooit-afzak-garantieformulier‘ in. Meer lezen over de Nooit-afzak-garantie van Plan-B? Klik hier.

Welke sokkenmaat Plan-B's heb ik nodig?


Sok
De maten van onze sokken zijn gelijk aan de europese maatvoeringen. Kies dus de maat die je normaal ook hebt.

 

Band
Onze elastische band is ontworpen om comfortabel te zitten bij zowel zeer kleine als zeer grote enkelmaten, die kunnen voorkomen bij beide maatvoeringen die momenteel beschikbaar zijn bij Plan-B. De band heeft een hoge elasticiteit, waardoor hij gemakkelijk meebeweegt met allerlei verschillende enkelomtrekken. Dit betekent dat hij goed blijft zitten bij enkels met een omtrek van 19,5-22cm en niet knelt bij enkels met een omtrek van 25-27,5cm.