Reviews

Plan-B Socks is sinds mei 2023 live! En vanaf dat moment laten we elke maand een nieuw design van onze sneakersokken op de wereld los. Wij vinden ze natuurlijk geweldig, maar we zijn ook benieuwd naar wat onze klanten ervan vinden. Dus, ben jij ook benieuwd? Check dan de reviews hieronder of op onze Trustpilot-pagina. 

 

 

Karim van den Broek

Hoge kwaliteit en mooie ontwerpen. Ideaal om te combineren met mijn sneakers!

Martijn

Kwalitatief een top sok! Mooi concept met ook een snelle en goede service! Een echte aanrader!

Ivar van der Zandt

Mijn 1e paar sokken ontvangen en echt ver boven verwachting. Kan niet wachten op de rest van de sokken want draag ze het liefst elke dag!

Robert Remkes

Echt geweldig, net een paar dagen binnen en geweldig om deze te kunnen dragen. Zakt niet af en zit als gegoten om je voet. 👍🏼

 

 

 

Laat van je horen! 

Maar hé, wacht even… ben jij al een Plan-B klant? Nice! Dan willen we graag lezen over jouw ervaring. Vergeet dus niet om jouw mening te delen via onze Trustpilot-pagina, zodat anderen ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. 

 

 

 

De sokken van Plan-B nog niet geprobeerd?

Kies nu je eerste paar en ervaar de totaal nieuwe draagsensatie.

Probeer onze sokken voor €9,99

Geen zorgen, onze relatie is altijd flexibel.

Wat is Trustpilot? 

Als je nog niet bekend bent met Trustpilot, no worries, we will tell you all about it. Trustpilot is een onafhankelijk reviewplatform waar onze klanten hun eerlijke mening kunnen delen over onze sneakersokken. Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk dat iedereen kan zien wat onze klanten van onze sokken vinden. Dus, als jij een mening hebt over onze sokken, laat het ons weten via Trustpilot! 

Oh, en nog een kleine heads-up: omdat we nog maar net live zijn, kan het zijn dat het aantal reviews op onze Trustpilot-pagina nog beperkt is. Maar dat betekent niet dat we niet willen horen wat jij van onze sokken vindt! We zijn altijd blij met feedback, of het nu positief of negatief is. Beide soorten input helpen ons om onze sokkenservice nog beter te maken. Dus, aarzel vooral niet. Laat van je horen!