augustus 26, 2024

De onderbroek voor aan je voeten in een nieuw jasje

De onderbroek voor aan je voeten in een nieuw jasje

Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de doorontwikkeling van de Origin-sokken. Dankzij de waardevolle feedback van onze klanten (jullie!) hebben we enorm veel geleerd. Lees snel verder om de nieuwste ontwikkelingen van Plan-B te ontdekken.

Het ontstaan van de onderbroek voor aan je voeten

In 2019, tijdens een schoolproject, ontstond het idee voor de sok met een onderbroekenband aan de bovenkant, nu bekend als Plan-B. Het concept was simpel maar effectief: sokken die nooit meer afzakken.

De eerste sok met onderbroekenband werd met liefde gemaakt door grootmoeder. We kochten een onderbroek en een paar sokken en vroegen haar om deze aan elkaar te bevestigen. Het resultaat was nog niet perfect, maar we zagen meteen dat er potentie in zat. Met de steun van een legendarische leraar volgde al snel een Nederlandse patentaanvraag. Dit gaf ons de kans om de sok verder te ontwikkelen en te perfectioneren. Sinds de lancering vorig jaar heeft het concept meteen veel media-aandacht gekregen.

Origin

Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van de Origin-sokken. Dankzij de waardevolle feedback van onze klanten (jullie!) hebben we enorm veel geleerd. Lees snel verder om de nieuwste ontwikkelingen van Plan-B te ontdekken.

Nieuwe Breistructuur

Onze Plan-B sokken worden gemaakt met geavanceerde circular knitting machines die gebruikmaken van double cylinder-technologie. In plaats van één draad worden er twee tegelijk geweven, wat zorgt voor extra comfort, een verbeterde pasvorm en verhoogde duurzaamheid. Daarnaast hebben we in samenwerking met onze fabrieken de breistructuur verder geoptimaliseerd, met speciale aandacht voor de kritieke drukpunten zoals de tenen en hielen. Deze versterkte gebieden helpen slijtage te verminderen en garanderen een langere levensduur van de sokken.

 

Ribstructuur om de voet

Bij de nieuwe sokken hebben we gekozen voor een ribstructuur rondom de hiel. Dit zorgt ervoor dat de sok beter aansluit en resulteert in een verbeterde pasvorm. Bovendien biedt de ribstructuur extra grip bij het dragen van schoenen.

 

Naadloze sokken

Onze Origin-sokken zijn volledig naadloos bij de tenen. Veel klanten waarderen dit zeer, omdat het zorgt voor nog minder wrijving tijdens het dragen van de sokken.

Op dit moment beoordelen onze klanten ons al met een 9,2, maar wat ons betreft, wordt dat een 10! Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. Stilzitten is voor ons geen optie. We luisteren dagelijks naar de feedback van jullie en gebruiken deze om onze sokken continu te verbeteren.

Blijf ons volgen, want vanaf 28 augustus zijn de sokken te pre-orderen!

Laatste Blogs

Laatste Blogs