Nooit afzak garantie van Plan-B

Bij Plan-B weten we het zeker: met onze sneakersokken ervaar je nooit meer de irritatie van afzakkende sokken. 

gedetailleerde weergave van Plan-B Origin sneakersok gedragen in zwarte sneaker

Geen twijfel

Word jij ook zo gek van saaie of juist overdreven blije sokken die constant afzakken? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Bij Plan-B geven we de ‘afzakgarantie’ op ‘s werelds eerste sok met onderbroekenband. Ontworpen om nooit af te zakken. Ja, echt! Nooit meer het akelige gevoel van sokken die richting je zolen glijden. En daar zijn we heel zeker van! Daarom bieden we de ‘Nooit afzakgarantie’.

Wat als de garantie geen stand houdt?

Wij zijn zo overtuigd dat onze sneakersokken niet afzakken, dat we daar wel een wedje op durven in te zetten. Want mochten jouw Plan-B’s nu toch onverhoopt afzakken, dan trakteren we jou en je vrienden op een lekker kratje bier. En nee, geen kleintje, maar een grote natuurlijk.

Hoe bewijs je het?

Wij staan volledig achter ons product, dus je moet ons natuurlijk wel overtuigen. Zien is immers geloven, dus om aanspraak te maken op het krat bier, moet je een kort filmpje maken van jouw afzakkende Plan-B’s tijdens het dragen. Of het nu is terwijl je jouw schoen uittrekt, lekker aan het sporten bent of al maanden dezelfde sokken aanhoudt. Wij geloven dat jouw sokken niet zullen afzakken, in welke situatie dan ook. Vul hier het ‘Nooit-afzak-garantieformulier‘ in. Houdt het wel fair en square, de sok mag niet worden bewerkt. 

 

 

Ga jij de weddenschap aan? Wij dagen je uit!

Probeer nu onze sokken en test de 'nooit afzakgarantie'

Probeer deze sok voor €9,99

Geen zorgen, onze relatie is flexibel