Betaling & Lidmaatschap

Β Dit hangt af van het type lidmaatschap. Voor een maandplan betaal je €11,99,- per maand. Voor een jaarplan ben je voordeliger uit en betaal je €9,99,- per maand.

Nee, na je aanmelding zit je nog echt nergens aanvast en heb je geen verplichtingen of kosten. Tot het einde van je proefperiode heb je de tijd om op te zeggen. Doe je dat niet? Leuk! Dan ben je vanaf nu actief lid van Plan-B, fijn dat je erbij bent.

Om jouw bankrekening te koppelen aan ons betalingsverwerking systeem vragen wij €0,01,-. Op deze manier kunnen wij de betaalgegevens aan het juiste account koppelen en misbruik van onze service voorkomen. Lees hier meer over in de punten 1.1 en 2.1 van onze gebruiksvoorwaarden.

Na de proefperiode wordt er maandelijks, rond de 23e geld afgeschreven voor de levering van de volgende maand.

Jouw betaalgegevens wijzig je makkelijk door in te loggen op je account en vervolgens te klikken op β€˜mijn account’ Ga nu naar betaalgegevens en wijzig de betaalgegevens.

Heb jij verder nog andere vragen of is er nog steeds iets onduidelijk? Geen probleem. We willen je graag helpen en zo transparant en duidelijk mogelijk zijn. Stuur ons dan even een mailtje via het contactformulier.

Om de automatische afschrijving te stoppen, dien je jouw lidmaatschap te stoppen. Tijdens het aanmeldproces heb je namelijk toestemming gegeven voor periodieke afschrijvingen. Dit is gemakkelijk te doen door naar jouw account te gaan, je abonnement te selecteren en vervolgens op de knop β€˜stopzetten’ te klikken.

Je bent nu niet langer actief lid. Bedankt voor de deelname en hopelijk kunnen we je nog eens verwelkomen.

Het Jaarplan-lidmaatschap wordt automatisch verlengd met elke keer een jaar. Echter kun je dit te allen tijde opzeggen in je account. Ook ontvang je 14 dagen voor het verstrijken van je opzegtermijn een herinneringsmail van ons.

Het maandplan-lidmaatschap wordt maandelijks verlengd met een maand maar je kunt te allen tijde opzeggen met een opzegtermijn van een maand.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om onze sokken zonder lidmaatschap te bestellen.