Betaling & Lidmaatschap

Hoeveel kost een lidmaatschap van Plan-B per maand?

Je eerste paar sokken kost €9,99, na je proefperiode betaal je €11,99,- per maand voor het maandplan. 

Zit ik echt nergens aan vast?

Nee, na aankoop van je eerste paar voor €9,99 zit je nergens aan vast. Je start een proefperiode en je hebt gedurende je proefperiode de tijd om op te zeggen. Doe je dat niet? Leuk! Dan ben je vanaf nu actief lid van Plan-B. Je kunt je lidmaatschap nu maandelijks opzeggen, zo blijft onze relatie altijd flexibel.

Waarom moet ik verificatiekosten betalen?

Om jouw bankrekening te koppelen aan ons betalingsverwerking systeem vragen wij €0,01,-. Op deze manier kunnen wij de betaalgegevens aan het juiste account koppelen en misbruik van onze service voorkomen. Lees hier meer over in de punten 1.1 en 2.1 van onze gebruiksvoorwaarden.

Wanneer wordt er geld afgeschreven van mijn rekening?

Abonnement 
Na je proefperiode wordt er maandelijks, rond de 23e geld afgeschreven. Je betaald bij Plan-B altijd een maand vooruit. Deze betaling is dus voor sokken, die je de volgende maand gaat ontvangen. 

 

Losse verkoop
Bij aankoop van je sokken moet je direct betalen, tenzij je gebruikmaakt van achteraf betalen met Klarna. Na je betaling wordt het bedrag, afhankelijk van je betaalwijze, direct van je rekening afgeschreven.

Hoe wijzig ik mijn betaalgegevens?

Jouw betaalgegevens wijzig je makkelijk door in te loggen op je account en vervolgens te klikken op ‘mijn account’ Ga nu naar betaalgegevens en wijzig de betaalgegevens.

Ik vind iets onduidelijk omtrent betalingen en lidmaatschap.

Heb jij verder nog andere vragen of is er nog steeds iets onduidelijk? Geen probleem. We willen je graag helpen en zo transparant en duidelijk mogelijk zijn. Stuur ons dan even een mailtje via het contactformulier.

Hoe stop ik een afschrijving?

Om de automatische afschrijving te stoppen, dien je jouw lidmaatschap te stoppen. Tijdens het aanmeldproces heb je namelijk toestemming gegeven voor periodieke afschrijvingen. Dit is gemakkelijk te doen door naar jouw account te gaan, je abonnement te selecteren en vervolgens op de knop ‘stopzetten’ te klikken.

Je bent nu niet langer actief lid. Bedankt voor de deelname en hopelijk kunnen we je nog eens verwelkomen.

Wordt mijn Jaarplan-lidmaatschap automatisch verlengd?

Het Jaarplan-lidmaatschap wordt automatisch verlengd met elke keer een jaar. Echter kun je dit te allen tijde opzeggen in je account. Ook ontvang je 14 dagen voor het verstrijken van je opzegtermijn een herinneringsmail van ons.

Wordt mijn Maandplan-lidmaatschap automatisch verlengd?

Het maandplan-lidmaatschap wordt maandelijks verlengd met een maand maar je kunt te allen tijde opzeggen met een opzegtermijn van een maand.

Kan ik ook los Plan-B sokken bestellen?

Ja dat kan. Je kunt bij Plan-B zowel sokken los bestellen als een abonnement bestellen.