Hoe werkt het abonnement?

Wat is Plan-B?

Plan-B zijn dé revolutionaire enkelsokken en sneaker sokken die nooit meer afzakken door het elastiek van een onderbroek.

 

Een concept dat in 2019 is ontstaan en de titel ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ in de wacht sleepte. Na jaren van ontwikkeling, met veel passie en doorzettingsvermogen, lanceerden we in 2023 onze baanbrekende sokken, die nationaal nieuws werden.

Hoe maak ik een account aan?

Abonnement
Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen door het bestelproces van een eerste paar sokken te doorlopen. Nadat je je eerste paar sokken sokken hebt gekocht, heb je ook direct een account aangemaakt.

 

Losse verkoop
Wanneer je een paar sokken los koopt bij Plan-B zonder abonnement, dan wordt er ook geen account aangemaakt, omdat je dit niet nodig hebt om bij ons sokken te kopen. Je plaatst een bestelling in ons systeem, en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt geleverd.

Hoe werkt het lidmaatschap van Plan-B?

Plan-B biedt één soort abonnement, het maandplan. Bij je eerste aankoop van €9,99 start je een proefperiode. Na het verlopen van je proefperiode wordt je lidmaatschap actief. Je ontvangt dan elke maand een paar sokken uit de collectie van Plan-B voor €11,99. 

Zit ik echt nergens aan vast?

Nee, na aankoop van je eerste paar voor €9,99 zit je nergens aan vast. Je start een proefperiode en je hebt gedurende je proefperiode de tijd om op te zeggen. Doe je dat niet? Leuk! Dan ben je vanaf nu actief lid van Plan-B. Je kunt je lidmaatschap nu maandelijks opzeggen, zo blijft onze relatie altijd flexibel.

Hoe werkt de proefperiode van Plan-B?

De proefperiode is beschikbaar voor nieuwe klanten die een uniek mailadres, bankrekeningnummer en adres opgeven. De proefperiode start direct na je aanmelding en duurt 15 dagen. Tijdens deze periode ontvang je een paar sokken voor €9,99 die je zelf mag uitkiezen en kunt testen om te besluiten of je het lidmaatschap opzegt.

Hoeveel kost het eerste paar van het abonnement?

De eerste sok van het abonnement kost €9,99. Lees hier over hoe het werkt.

Welke verantwoordelijkheden en plichten heb ik als klant aan Plan-B?

Als klant draag je de verantwoordelijkheid om je account- en betaalgegevens actueel en kloppend te houden. Verhuis je bijvoorbeeld? Dan is het aan de klant om deze adreswijziging door te voeren in zijn account. Je kunt je account- en betaalgegevens wijzigen door in te loggen op je account op onze website onder het kopje ‘Mijn Account’.

 

Een wijziging moet voor het einde van de maand zijn doorgegeven om voor de volgende maand verwerkt te zijn. Ben je niet op tijd? Laat het even aan ons weten via het contactformulier zodat we het samen kunnen oplossen.

Wat zijn de voorwaarden om lid te worden?

Om een lidmaatschap af te sluiten bij Plan-B moet je 18 jaar of ouder zijn of toestemming hebben van de ouders/verzorgers. Bij aanmelding wordt aangenomen dat de desbetreffende persoon hieraan voldoet.