Hoe kan ik mijn actieve lidmaatschap opzeggen?

Abonnement 
We hebben het aanpassen van je lidmaatschap zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Geen lange, ingewikkelde procedures of onnodig contact. Binnen een paar klikken, is het geregeld.

 

Om je lidmaatschap op te zeggen, log je in op je account en ga je vervolgens naar ‘mijn abonnementen’. Hier staat nu een overzicht van jouw lidmaatschap. Klik nu op de knop ‘stop zetten’ (deze verschijnt 5 dagen na aanmelding i.v.m. de verzendperiode). Nu is het abonnement stopgezet. Leuk dat je hebt deelgenomen aan Plan-B, heractiveer je sokkenplan gemakkelijk met 1 klik op de knop.

 

Losse verkoop
Er is geen sprake van een lidmaatschap.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen tijdens de proefperiode?

Wil je voorkomen dat je proefperiode van 15 dagen overgaat in een actief lidmaatschap? Dan kun je 5 dagen na je aanmelding, opzeggen. Het lidmaatschap stopt dan direct en er zal dus geen afschrijving worden gedaan voor een volgende levering. Je ontvangt dus ook geen nieuwe sokken in de volgende maand.

Na de proefperiode hanteren wij een opzegtermijn van één maand.

Is er een opzegtermijn?

Tijdens de proefperiode is er geen opzegtermijn. Vijf dagen na de aanmelding kun je jezelf gemakkelijk zelf afmelden om te voorkomen dat de proefperiode overgaat in een actief lidmaatschap.

Na het verstrijken van de proefperiode wordt het lidmaatschap actief. Daarin geldt een opzegtermijn van één maand.

Zijn er kosten voor het opzeggen van mijn lidmaatschap?

Nee. We houden het graag zo gebruiksvriendelijk mogelijk en daarom is opzeggen altijd gratis. Wel hanteren wij een opzegtermijn voor actieve lidmaatschappen die buiten de proefperiode vallen.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn opzegging, wat nu?

Momenteel is er nog geen bevestigingsmail gekoppeld aan opzeggen. De knop ‘stop zetten’ is natuurlijk wel functioneel en direct werkzaam. Wil je toch graag extra bevestiging? Geen probleem! Stuur dan even een berichtje naar onze klantenservice.

Zit ik echt nergens aan vast?

Nee, na aankoop van je eerste paar voor €9,99 zit je nergens aan vast. Je start een proefperiode en je hebt gedurende je proefperiode de tijd om op te zeggen. Doe je dat niet? Leuk! Dan ben je vanaf nu actief lid van Plan-B. Je kunt je lidmaatschap nu maandelijks opzeggen, zo blijft onze relatie altijd flexibel.

Andere vragen over opzeggen

Is je vraag over opzeggen nog niet beantwoord of heb je een andere vraag omtrent opzeggen? Stuur dan even een mailtje naar onze klantenservice.