We hebben het aanpassen van je lidmaatschap zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Geen lange, ingewikkelde procedures of onnodig contact. Binnen een paar klikken, is het geregeld.

Om je lidmaatschap op te zeggen, log je in op je account en ga je vervolgens naar ‘mijn abonnementen’. Hier staat nu een overzicht van jouw lidmaatschap. Klik nu op de knop ‘stop zetten’ (deze verschijnt 5 dagen na aanmelding i.v.m. de verzendperiode). Nu is het abonnement stopgezet.

Leuk dat je hebt deelgenomen aan Plan-B, dat waarderen we en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Wil je voorkomen dat je proefperiode van 15 dagen overgaat in een actief lidmaatschap? Dan kun je 5 dagen na je aanmelding, opzeggen. Het lidmaatschap stopt dan direct en er zal dus geen afschrijving worden gedaan voor een volgende levering. Je ontvangt dus ook geen nieuwe sokken in de volgende maand.

Na de proefperiode hanteren wij een opzegtermijn van één maand.

Tijdens de proefperiode is er geen opzegtermijn. Vijf dagen na de aanmelding kun je jezelf gemakkelijk zelf afmelden om te voorkomen dat de proefperiode overgaat in een actief lidmaatschap.

Na het verstrijken van de proefperiode wordt het lidmaatschap actief. Daarin geldt een opzegtermijn van één maand.

Nee. We houden het graag zo gebruiksvriendelijk mogelijk en daarom is opzeggen altijd gratis. Wel hanteren wij een opzegtermijn voor actieve lidmaatschappen die buiten de proefperiode vallen.

Momenteel is er nog geen bevestigingsmail gekoppeld aan opzeggen. De knop ‘stop zetten’ is natuurlijk wel functioneel en direct werkzaam. Wil je toch graag extra bevestiging? Geen probleem! Stuur dan even een berichtje naar onze klantenservice.

Nee, na je aanmelding zit je nog echt nergens aanvast en heb je geen verplichtingen of kosten. Tot het einde van je proefperiode heb je de tijd om op te zeggen. Doe je dat niet? Leuk! Dan ben je vanaf nu actief lid van Plan-B, fijn dat je erbij bent.

Is je vraag over opzeggen nog niet beantwoord of heb je een andere vraag omtrent opzeggen? Stuur dan even een mailtje naar onze klantenservice.