Verzenden, Retourneren & Garantie

Je eerste paar sokken worden wekelijks in een batch verzonden voor een duurzamere bedrijfsvoering. Afhankelijk van de postbezorging kun je ze verwachten op dinsdag t/m donderdag in de opvolgende week. Bestel je in het weekeinde, dan kan het zijn dat de verzending pas in het volgende weekend gedaan wordt en dus maximaal 10 dagen duurt. Als je na deze periode nog geen sokken hebt ontvangen, controleer dan je verzendgegevens in je account. Pas deze aan als ze niet juist zijn en/of neem contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.

Alle maandelijkse leveringen worden rond de 22e geleverd.

Heb jij jouw eerste paar sokken na 10 dagen nog niet ontvangen maar kloppen je adresgegevens wel? Neem dan even contact met ons op.

Zijn je maandelijkse sokken nog niet ontvangen na de 27e, controleer dan even het volgende:

– Kloppen de adresgegevens, deze kun je zien en wijzigen in β€˜mijn account’ op onze website.
– Had je recht op een paar sokken? Soms kan het zijn dat je net een betaling hebt gemist waardoor je in de opvolgende maand geen sokken ontvangt. Dit gebeurt wanneer jouw proefperiode de betaling voor de levering van de volgende maand overlapt. Hierdoor is dus geen geld afgeschreven en is er ook geen levering aangemaakt in ons systeem. In dit geval zal er wel op het einde van de opvolgende maand een bedrag worden afgeschreven.

De maandelijkse leveringen worden rond de 22e geleverd. Zijn jouw sokken na de 27e nog steeds niet binnen en kloppen je adresgegevens, neem dan contact met ons op.

Voor de maandelijkse leveringen van onze sokken hanteren wij een retourbeleid waarbij iedere klant tot 30 dagen na verzending een defect product kan aangeven bij onze klantenservice via het retourformulier en daarmee een vervangend product kan aanvragen. Op gratis producten kan geen vervangend product worden aangevraagd. Lees hier meer over in onze retourvoorwaarden.

Geen zorgen. Onze sokken gaan gemakkelijk door de brievenbus. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden.

Nee, al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Zo zijn de kosten direct duidelijk.

Wacht jij al langer dan 3 werkdagen op jou eerste gratis paar sokken? Dan kan het zijn dat de bezorgdienst wat vertraging heeft. Duurt het langer dan 8 werkdagen? stuur ons dan een mailtje, dan gaan wij erachteraan!

We hebben het aanpassen van je lidmaatschap zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Geen lange, ingewikkelde procedures of onnodig contact. Binnen een paar klikken, is het geregeld.

Om je lidmaatschap op te zeggen, log je in op je account en ga je vervolgens naar β€˜mijn abonnementen’. Hier staat nu een overzicht van jouw lidmaatschap. Klik nu op de knop β€˜stop zetten’ (deze verschijnt 5 dagen na aanmelding i.v.m. de verzendperiode). Nu is het abonnement stopgezet.

Leuk dat je hebt deelgenomen aan Plan-B, dat waarderen we en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Op dit moment wordt er uitsluitend naar Nederland verzonden.

Β Is je eerste maandelijkse levering nog niet ontvangen na de 27e, controleer dan even het volgende:

  • Kloppen de adresgegevens, deze kun je zien en wijzigen in β€˜mijn account’ op onze website.
  • Had je recht op een paar sokken? Als er geen betaling heeft plaatsgevonden op het einde van een bepaalde maand, worden er in de opvolgende maand geen sokken verstuurd.Β 

is van beide punten geen sprake? Neem dan even contact met ons op, dan lossen we het zo snel mogelijk op.

Dan hebben we iets leuks voor jou en je vrienden. Een lekker verfrissend krat bier. Vul hier het ‘nooit-afzak-garantieformulier‘ in. Meer lezen over de Nooit-afzak-garantie van Plan-B? Klik hier.