april 17, 2023

Launch Event van Plan-B

Ben jij er ook bij?

21 mei vieren wij de lancering van Plan-B. En dat doen we met jou! Wil je erbij zijn en weten wat je kan verwachten, lees hier alles wat je moet weten.

Launch event poster voor de lancering van Plan-B Sneakersokken

21 mei is het zover, de launch party van Plan-B. Ben jij er ook bij?

Wat kun je verwachten?

Klokslag 16:00 gaan de deuren open bij Pleq – City Beach Eindhoven op de Javalaan 149. Bij de entree ligt de rode loper en staat een fotograaf klaar om jouw foto te nemen. Trek je mooiste sneakers aan en neem je vriend of vriendin in stijl mee naar onze launch party. We trappen het programma af na de inloop en een gezellig moment om te borrelen. Daarna start de show en ben jij een van de weinigen die direct de nieuwste designs van Plan-B krijgt te zien. En door de toplocatie en een live DJ zorgen wij voor een ongeëvenaarde topsfeer die je niet snel zal vergeten.

Hoe kun je erbij zijn?

Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan nu jouw Pre-Launch Jaarplan, geniet een heel jaar lang van de beste sneakersokken en krijg twee tickets voor het event. Daarnaast word je voor altijd lid van de Plan-B Founders Group. Daarmee ontvang jij jouw leven lang exclusieve aanbiedingen van Plan-B en als je wilt, wordt jouw naam ook vereeuwigd op onze ‘Founders Wall’ op onze website. En alsof dat niet genoeg is, ontvang ook de eerste twee maanden niet één maar twee paar sokken. Mis deze kans niet. Ontdek meer over de extra’s van het Pe-Launch Jaarplan hier.

Aanbieding voor de eerste 300 klanten van Plan-B

Ben jij ook bij het Launch Event?

Slechts 300 plekken beschikbaar

Claim jouw tickets nu!

No worries, je zit nergens aan vast

Laatste Blogs

Laatste Blogs