april 10, 2023

STRAPD is Plan-B

Plan-B begon ooit als studentenbedrijf onder de naam STRAPD. Ken je ons oude merk nog en wil je weten wat er is veranderd? Lees het hier.

Je kent ons nog als ‘STRAPD’, het sokkenmerk dat in 2019 de beste jonge onderneming van Nederland werd en een mediastorm veroorzaakte. Toen de storm ging liggen, hebben we het script herschreven en de naam veranderd naar Plan-B. Waarom? Omdat het een beter plan is.

STRAPD is Plan-B preview visual - 500x500

MAAR WAT IS ER VERANDERD?

Sokken met onderbroekenband: aan de sneakersokken van Plan-B is nu de gepatenteerde onderbroekenband bevestigd. Je herkent de band wel van je bips. Deze sokken waren ons doel in 2019 en zijn na drie jaar bloed, zweet en tranen eindelijk op de markt!

 

Ons idee, voorheen bekend als STRAPD, was revolutionair. De STRAPD-sportsokken boden ondersteuning tijdens intensieve activiteiten zoals hardlopen, dankzij de onderbroekenband. Voor Plan-B hebben we deze sok speciaal afgestemd voor langdurige en casual wear. Deze band is veel elastischer waardoor hij altijd comfortabel blijft zitten zonder te knellen, wat je ook doet. Ideaal dus als je een lang festivalweekendje hebt.

De nooit-afzak-garantie: de sneakersok met onderbroekenband is ontworpen om nooit af te zakken. Probeer maar eens gestrikte schoenen uit te trekken als je onze sneakersokken draagt. Zelfs dan zakken ze nooit af. Is dat wel het geval? Dan geniet je lekker van een kratje pils voor jou en je maten. Meer weten over de garantie? Check onze pagina over de ‘nooit-afzak-garantie’ die al jouw vragen beantwoordt.

 

Maandelijks een nieuw plan in je bus

Én het eerste paar probeer je voor €9,99. Want na de kennismaking tussen jouw sneakers en onze sokken wil je nooit meer anders. Maken we het waar? Dan geniet je maandelijks van een nieuw verbluffend paar! Kies jij voor het jaarplan, dan geniet je voor de beste prijs. Of kies je voor het maandplan? Dan blijft het maandelijks opzegbaar. Zo blijf je lekker flexibel en is de relatie met Plan-B, in tegenstelling tot die met je vriendin, makkelijk te wijzigen. 

 

Dus, ga je voor married at first sight, of scharrel je liever even aan?

Dit kun je verwachten
1) Kies je eerste paar voor €9,99

Binnen enkele werkdagen ontvang jij de beste sokken die je ooit hebt gedragen.

2) Word verliefd

Vanaf het moment dat je bestelt, is onze relatie flexibel. Daarom hoef je niet meteen de volle mep te betalen.

3) Verkering?

Overtuigd? Mooi! Dan ben je vanaf nu iedere maand verzekerd van een stijl combo bij je sneakers. Elke maand verbluffend.

4) Nooit meer sneakersokken die afzakken

De gepatenteerde sneakersok met onderbroekenband zorgt ervoor dat jouw sokken nooit meer afzakken. Comfort? Zeker. Een stijlstatement? Absoluut.

Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B

Klaar voor de beste sneakersok?

Kies hier jouw gratis sneakersokken

Probeer nu

No worries, je zit nergens aan vast.

Laatste Blogs

Laatste Blogs