april 10, 2023

STRAPD is Plan-B

STRAPD is vanaf nu Plan-B. Maar wat zijn de verschillen? In deze korte blog praten we jou even bij over de rebranding van STRAPD.

Je kent ons nog als ‘STRAPD’, het sokkenmerk dat in 2019 de beste jonge onderneming van Nederland werd en een mediastorm veroorzaakte. Toen de storm ging liggen, hebben we het script herschreven en de naam veranderd naar Plan-B. Waarom? Omdat het een beter plan is.

STRAPD is Plan-B preview visual - 500x500

MAAR WAT IS ER VERANDERD?

Sokken met onderbroekenband: aan de sneakersokken van Plan-B is nu de gepatenteerde onderbroekenband bevestigd. Je herkent de band wel van je bips. Deze sokken waren ons doel in 2019 en zijn na drie jaar bloed, zweet en tranen eindelijk op de markt!

 

Ons idee, voorheen bekend als STRAPD, was revolutionair. De STRAPD-sportsokken boden ondersteuning tijdens intensieve activiteiten zoals hardlopen. Wat niemand weet is dat we deze sokken verkochten zonder onderbroekenband. Toch hebben we de sportsokken met onderbroekenband wel laten produceren. Deze innovatieve ontwerpen mochten alleen niet op de markt komen, omdat we een patentaanvraag hadden lopen. Nadat we een Nederlands Patent verleend kregen besloten we een re-branding te doen. Plan-B een sok die speciaal is afgestemd voor casual wear. Deze band is veel elastischer waardoor hij altijd comfortabel blijft zitten, wat je ook doet. Ideaal dus voor dagelijkse activiteiten.

 

Na een succesvolle lancering kregen we veel aanvragen naar sportsokken. Daarom besloten we de STRAPD-sportsokken te introduceren. Iconisch ontworpen sokken met onderbroekenband, oorspronkelijk ontwikkeld door Plan-B. Deze sokken zijn speciaal gemaakt met een ribstructuur in combinatie met een strakkere band, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor sportactiviteiten.

 

De nooit-afzak-garantie: de sneakersok met onderbroekenband is ontworpen om nooit af te zakken. Probeer maar eens gestrikte schoenen uit te trekken als je onze sneakersokken draagt. Zelfs dan zakken ze nooit af. Is dat wel het geval? Dan geniet je lekker van een kratje pils voor jou en je maten. Meer weten over de garantie? Check onze pagina over de ‘nooit-afzak-garantie’ die al jouw vragen beantwoordt.

 

De revolutionaire sok met onderbroekenband

Uniek in Nederland: de eerste en enige enkelsokken met een onderbroekenband. Een concept dat in 2019 is ontstaan en de titel ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ in de wacht sleepte. Na jaren van ontwikkeling, met veel passie en doorzettingsvermogen, lanceerden we in 2023 onze baanbrekende sokken, die nationaal nieuws werden.

Shop
Dit zijn de voordelen
1) NOOIT MEER AFZAKKENDE SOKKEN

Dé revolutionaire enkelsokken versterkt met het elastiek van een onderbroek zakken nooit af. Comfort? Zeker. Een stijlstatement? Absoluut.

2) GEEN VUIL IN JE SOKKEN

Geen zorgen meer over vuil in je sokken. De unieke onderbroekenband voorkomt uitlubberen, waardoor je sokken de hele dag perfect op hun plek blijven zitten - ideaal voor elke sportliefhebber.

3) GEMAAKT VAN ORGANISCH KATOEN

Onze enkelsokken zijn gemaakt van een premium mix van organisch katoen en polyester, wat zorgt voor een ademende en zweetbestendige ervaring.

4) GARANTIE BIJ AANKOOP

Wij zijn 100% overtuigd van de bevestiging van de onderbroekenband aan de enkelsokken, daarom ontvang je bij aankoop hier 1 jaar garantie op.

Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B

ZEG VAARWEL TEGEN AFZAKKENDE ENKELSOKKEN!

Kies je eerste paar Plan-B’s en ervaar het verschil bij elke stap.

Bekijk de collectie

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Niels

Laatste Blogs

Laatste Blogs