april 10, 2023

STRAPD is Plan-B

Plan-B begon ooit als studentenbedrijf onder de naam STRAPD. Ken je ons oude merk nog en wil je weten wat er is veranderd? Lees het hier.

Je kent ons nog als ‘STRAPD’, het sokkenmerk dat in 2019 de beste jonge onderneming van Nederland werd en een mediastorm veroorzaakte. Toen de storm ging liggen, hebben we het script herschreven en de naam veranderd naar Plan-B. Waarom? Omdat het een beter plan is.

STRAPD is Plan-B preview visual - 500x500

MAAR WAT IS ER VERANDERD?

Sokken met onderbroekenband: aan de sneakersokken van Plan-B is nu de gepatenteerde onderbroekenband bevestigd. Je herkent de band wel van je bips. Deze sokken waren ons doel in 2019 en zijn na drie jaar bloed, zweet en tranen eindelijk op de markt!

 

Ons idee, voorheen bekend als STRAPD, was revolutionair. De STRAPD-sportsokken boden ondersteuning tijdens intensieve activiteiten zoals hardlopen, dankzij de onderbroekenband. Voor Plan-B hebben we deze sok speciaal afgestemd voor langdurige en casual wear. Deze band is veel elastischer waardoor hij altijd comfortabel blijft zitten zonder te knellen, wat je ook doet. Ideaal dus als je een lang festivalweekendje hebt.

De nooit-afzak-garantie: de sneakersok met onderbroekenband is ontworpen om nooit af te zakken. Probeer maar eens gestrikte schoenen uit te trekken als je onze sneakersokken draagt. Zelfs dan zakken ze nooit af. Is dat wel het geval? Dan geniet je lekker van een kratje pils voor jou en je maten. Meer weten over de garantie? Check onze pagina over de ‘nooit-afzak-garantie’ die al jouw vragen beantwoordt.

 

SNEAKERSOKKEN VAN PLAN-B
Probeer gratis:

omdat we jou willen laten ervaren hoe het is om sneakersokken met een onderbroekenband te dragen, mag je ze 15 dagen gratis uitproberen.

Lidmaatschap:

de sneakersokken zijn exclusief verkrijgbaar in een maandplan of jaarplan. Waarom? Omdat jij na het gratis uitproberen van onze sneakersokken nooit meer anders wilt.

Elke maand verbluffend:

met ons lidmaatschap weet je het zeker! Elke maand ontvang je een nieuw paar sokken in je brievenbus, waarbij de details zorgen voor de perfecte match met jouw sneakers.

Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B
Plan-B

Klaar voor de beste sneakersok?

Kies hier jouw gratis sneakersokken

Probeer nu

No worries, je zit nergens aan vast.

Laatste Blogs

Laatste Blogs